Un tip foarte singur a hotarat ca viata ar fi mai frumoasa daca ar avea un animal de companie

📂This entry was posted in
Trimite mai departe:

Un tip foarte singur a hotarat ca viata ar fi mai frumoasa daca ar avea un animal de companie.
Asa ca s-a dus omul nostru la un magazin de animale si i-a spus managerului ca vrea sa cumpere un animal “aparte”. Dupa cateva discutii a cumparat un miriapod, o insecta cu 100 de picioare, care avea o cutie mica, alba, pe care s-o foloseasca pe post de casa. Se duce omul acasa, gaseste un loc potrivit pentru cutie si se gandeste ca ar fi frumos sa inceapa “relatia” ducandu-si noul companion la un bar sa bea ceva. Asa ca il intreaba pe miriapodul din cutie:
– “Vrei sa mergi cu mine pana la Frank’s sa bem o bere?” Dar… Nici un raspuns – Asta l-a deranjat pe tipul nostru, dar a asteptat cateva minute si a intrebat din nou: “Ce-ar fi daca am merge la bar sa bem o bere impreuna?” Dar… Iar… Nici un raspuns de la noul sau prieten si tovaras.
Asa ca a mai asteptat cateva minute gandindu-se la situatia respectiva. S-a hotarat sa mai intrebe inca o data, de data asta apropiindu-se de “casa” miriapodului si urland: “Hei, tu de-acolo! Vrei sa mergem la Frank’s sa bem o bere impreuna?” O voce subtire se auzi din cutie… “Te-am auzit si prima oara! Ai PUTINA rabdare, imi pun pantofii!!!”