Un tanar de 17 ani statea toata ziua pe calculator

📂This entry was posted in
Trimite mai departe:

Un tanar de 17 ani statea toata ziua pe calculator, pe internet: chat, sex virtual(adica laba in fata camerei web), site-uri porno, etc.
Intr-o zi bunicul vine si ii zice:
– Auzi, nepoate, eu cand eram de varsta ta am fost cu prietenii la Budapesta. Am intrat in primul bordel, am mancat tot ce-am gasit pe-acolo ca era mai de lux(caviar, somon, trufe), am ras toata bautura de lux (sampanie originala, wiskey vechi de 100 de ani, vinuri alese), apoi am mers sus si am futut salbatec toate femeile mai frumoase, apoi cand am coborat ne-am pisat pe mese si ne-am cacat pe barul de aur de la parter si am plecat si fara sa platim.
Aluia mic ii place ideea si dispare de acasa o saptamana. Cand se intoarce era tot vanat, brodat tot de copci pe cap, cu o mana si piciorul in gips.
– Ce-ai patit nepoate, il intreaba bunicul.
– Am fost cu prietenii la Budapesta. Am intrat in primul bordel, am mancat tot ce-am gasit pe-acolo ca era mai de lux(caviar, somon, trufe), am ras toata bautura de lux (sampanie originala, wiskey vechi de 100 de ani, vinuri alese), apoi am mers sus si am futut salbatec toate femeile mai frumoase, apoi cand am coborat ne-am pisat pe mese si ne-am cacat pe barul de aur de la parter, iar cand sa plecam fara sa platim au aparut 4 malaci de 2m/150kg si ne-au batut de ne-au bagat la UPU.
– Auzi, nepoate, da’ cum te-ai dus tu la Budapesta?
– Pai, am mers cu Atlassib. Da’ tu bunicule?
– Eu? Cu armata rosie in ’45!”