Trabant pe autostrazi din Germania

📂This entry was posted in
Trimite mai departe:

Un roman la volanul unui trabant pe o autostrada din Germania conducea linistit si nederanjat de nimeni. La un moment dat ii apare o defectiune la Trabant si se hotareste sa opreasca pe marginea autostrazii. Ne-avand solutie la problema se face cu mana altor soferi sperand ca cineva sa opreasca si sa il ajute sa tracteze masina pana la cel mai apropiat service.La un moment dat opreste unul cu un BMW nou:
– Domnule, va pot ajuta cu ceva?
– Desigur. M-a puteti duce si pe mine pana la primul service, va rog?
– Bineinteles. Daca cumva merg prea tare claxonati si aprindeti farurile iar eu o sa incetinesc, ok?
– Perfect.
Merg ei 5 KM si dintr-o data un Mercedes ajunge in dreptul celui cu BMW-ul, incercand sa il depaseasca. Soferul BMW-ului vazand acest lucru se hotareste sa nu se lase intimidat si sa nu fie depasit de un Mercedes. Astfel a avut loc o cursa auto infernala pe autostrada.
Ca urmare la intrecerea auto facuta de cei doi, a 2-a zi a aparut in ziarele nemtesti, pe prima pagina, o stire de ultima ora: Un BMW si un Mercedes, amandoua noi-noute, se intreceau la o viteza enorm de mare pe autostrada. In spatele lor, cu o viteza la fel de mare, era un Trabant cu numar de Sibiu. Acesta claxona si facea cu semnale cu farurile celor din fata pentru a se da la o parte sa treaca si el mai departe.