O nava a naufragiat

📂This entry was posted in
Trimite mai departe:

O nava a naufragiat. Au ramas trei: un american, Francez si un Moldovan si au nimerit pe o insula nepopulata si nevazand nici o iesire din situatie au inceput sa se roage la Dumnezeu s-au rugat cat s-au rugat dar fara folos, si au inceput sa se roage necuratului, acesta la randul sau repede s-a ivit:
– Ce e, ce ati patit.
– Iaca asa si asa, vrem sa mai traim, te rugam sa ne ajuti.
– Bine, dar cu conditia ca in 5 minute sa faceti urmatoarele: sa mancati acest Hod- Dog, sa satisfaceti acesta femeie si sa spalati acest lighean cu rufe, dar daca nu reusiti mergeti direct in iad.
Au batut palma. Primul a inceput americanul, si de ce poate fi in stare un american? Desigur s-a apucat mai intai de hot-dog, 5 minute au trecut hot-dogul nemancat americanul in iad. Randul Francezului, asta desigur s-a apucat de femeie la fel 5 min au trecut femeia nesatisfacuta Francezul in Iad. Moldovanul mult nu se gandeste pune femeia capra la spalat rufele, el de la spate mancand hot-dogul lea reusit pe toate trei sub 5 min.
Dracul socat:
– Bai moldovene te fac cel mai bogat, o sa traiesti sute de ani plus vorbesc cu Cel de Sus sa-ti rezerveze un loc in rai, numai spune-mi cum le-ai reusit?
– Asta e viata in Moldova ca sa mananci tre sa-l f*ti pe cel care lucreaza.