Eu stiu pe toata lumea

📂This entry was posted in
Trimite mai departe:

Vasile fiind de loc din Poplaca il i-a pe cel mai bun prieten al lui si anume Gheorghe la o plimbare in capitala. Mergand ei asa frumos pe Magheru la un moment dat se aud girofare, nebunie mare, coloana prezidentiala.In momentul in care coloana prezidentiala ajunge in dreptul lor se opreste si geamul de la masina lui Basescu se deschide:
Basescu:
– Vasile ! Ce faci mai Vasile? Prietenul meu cel mai bun ! Ce mai zici mai Vasile?
Vasile:
– Ce vrei mah ? Uite si eu pe la capitala ! Hai mergi mai departe ca acum am treaba si nu ma mai tine pe loc ca se uita lumea la noi. Ichide geamul si da-i drumu
Gheorghe care era langa Vasile ramane tampit de cap si cu o figura de handicapat il intreaba pe Vasile:
– Bai nebunule tu nu stii cine era? Era presedintele Romaniei. De unde dracu il cunosti mah? Cum de vorbesti asa cu el?
Vasile:
– Bah Gheorghe eu cunosc pe toata lumea ce dracu mah. Ai cunosc pe toti si cu asta basta.Uite ca sa iti demonstrez te duc si la noul presedinte SUA ca sa vezi ca si pe ala il stiu mah Gheorghe.Eu cunosc pe toata lumea si ei ma stiu pe mine.
Gheorghe rade ca un nebun si ai spune lui Vasile:
– Bine mah ia si vedem. Dar tu platesti biletul de avion ca eu nu dau banii pe minciunile tale. Ce sa zic cunosti tu pe toata lumea.
Pleaca amndoi frumusel cu avionul de pe Otopeni si aterizeaza pe JFK iar dupa aterizare toata pista se umple de masini ale Secret Service, o gramada de agenti, covor rosu de la scara avionului.
Cand coboara Vasile si Gheorghe la scara avionului Obama cu flori in mana si foarte fericit striga:
– Bine ai venit mai Vasile! Prietenul meu cel mai bun! Ce mai faci mai Vasile?
Vasile coboara se pupa cu Obama schimba 2 – 3 vorbe cu el si se intoarce catre Gheorghe care era alb tot si nu mai spunea nimic.
Vasile:
– Ti-am zis ma ca eu stiu pe toata lumea. Uite nu vezi ca ma pup cu Obama si vb cu el.Uite ca sa iti mai fac o demonstratie te duc si la cel mai puternic om din lume. Te duc la PAPA mah dar acolo tu nu o sa ai voie langa mine in balconul papal. O sa stai jos si o sa ma vezi ca apar la balcon impreuna cu PAPA.
Pleaca ei la Vatican ajung acolo mare slujba mare. Gheorghe statea in multime si astepta aparitia lui Vasile la balconul papal.
La un moment dat apare PAPA la balcon, apare si Vasile si se pupa amandoi rad si glumesc iar in momentul in care Vasile se uita dupa Gheorghe il vede pe acesta lesinat in multime. Coboara repede il i-a la palme il uda cu apa si ai spune:
– Nu ti-am zis mai idiotule ca eu cunosc pe toata lumea. Ce dracu lesini asa
Gheorghe:
– Lasa bai Vasile ca nu de asta am lesinat eu. Stii ce ziceau astia toti multi din spatele meu.
Vasile:
– Ce mah?
Gheorghe:
– Cine pula mea e ala de la balcon care il pupa pe vasile!