Doi homosexuali intr-un avion traversau Atlanticul intr-un Boeing 747

📂This entry was posted in
Trimite mai departe:

Doi homosexuali intr-un avion traversau Atlanticul intr-un Boeing 747, cu sute da pasageri la bord. La un moment dat unul dintre ei ii zise celuilalt ca doreste o partida de sex, dar acesta refuza pretextand ca este prea multa lume in avion.
Ca sa-l convinga totusi sa faca sex primul ii spune ca nimeni nu este atent la ei si ca toti pasagerii se uita la filmul care rula pe ecran. Ca sa verifice cele spuse de partener al doilea homo.se ridica in picioare si incepe sa strige ca ii este rau si ca are nevoie de ajutor.nu primeste nici un fel de raspuns si nu este bagat in seama de nimeni.constatand acest fapt capata curajul necesar si accepta sa faca sex.
Dupa terminarea partidei de sex, avionul aterizeaza cu bine, se deschide usa avionului, apare masinuta cu scara, stewardesele se posteaza in dreptul usii si pasagerii incep sa coborare din avion. Ultimul pasager, un batranel de 85 de ani se apropie tremurand de usa, speriat si plin de voma pe haine…una dintre stewardese la vederea mosului il intreaba ce anume a patit. Mosul ii raspunde ca i s-a facut foarte rau si a vomitat. Auzind acest lucru ea l-a intrebat de ce nu a strigat dupa ajutor, la care mosul ii spuse:
– Doamna, pana aici! a mai strigat unul saracul dupa ajutor si ce p..e in cur a luat….