De ce a traversat puiul strada?

📂This entry was posted in
Trimite mai departe:

De ce a traversat puiul strada?

Invatatoarea de scoala: Pentru ca a vrut sa ajunga de partea cealalta.

Profesorul de liceu: Chiar deca v-as explica, dragii mei dobitoci, tot n-ati intelege.

Platon: Pentru ca a mers in cautarea binelui si armoniei..

Aristotel: Este in natura puilor sa traverseze strazi..

Karl Marx: Avea instabilitate istorica si dialectica.

Martin Luther King: I have a dream. Vad o lume in care toti puii vor fi liberi sa traverseze strazile fara sa fie intrebati de motivele lor.

Moise: Si Dumnezeu a coborit din ceruri si a poruncit puilor: Traversati autostrazile! Si puiul a traversat-o, si toti s-au inveselit.

Bill Clinton: Puiul n-a traversat autostrada. Repet, puiul NU a traversat autostrada.

Machiavelli: Chestiunea este ca puiul a traversat autostrada. Cui ii pasa de ce? Faptul de a traversa autostrada justifica orice motiv.

Freud: Faptul ca te preocupa de ce puiul a traversat autostrada scoate in evidenta nesiguranta ta sexuala: Oedip Avicol.

Bill Gates: Chiar acum am lansat in piata MSChicken 2000, care nu numai ca traverseaza autostrazile, ci face oua, arhiveaza documentele importante si rotunjeste calculele dv.

Darwin: De-a lungul marilor perioade de timp, puii au fost selectionati natural, ajungand la forma ce o au acum si au o dispozitie genetica de a traversa autostrazile.

Einstein: Daca puiul a traversat autostrada sau autostrada s-a deplasat pe dedesubtul lui depinde de punctul de reper relativ.

Andersen Consulting: Iregularitatea partii autostrazii pe care se afla puiul ii ameninta pozitia dominanta pe piata. Puiul se lovea de sfidari importante pentru a crea si a dezvolta competentele necesare pentru a infrunta competitivitaea pietei. Andersen Consulting, intr-o relatie de parteneriat cu clientul, a sprijinit puiul prin reproiectarea strategiilor lui de distributie fizica si a proceselor de implantare. Folosind metoda de integrare avicola (MIA), Andersen a ajutat puiul sa foloseasca abilitatile lui proprii, metodologia, cunoasterea, capitalul si experienta pentru a alinia gandirea, procesele si tehnologia puiului in sprijinul strategiei lui globale in cadrul lucrarilor Gestiune de Programe. Andersen Consulting a convocat o echipa interdisciplinara de analisti de autostrazi si crescatori de pui care, impreuna cu consultanti din firma Andersen care aveau remarcabile abilitati in industria transportului, au organizat timp de 2 zile o serie de sedinte cu scopul de a impartasi capitalul lor individual de cunostinte, atit explicit cat si implicit, sa-i permita a ajunge la sinergii confluente in obtinerea scopurilor emanate din planificarea si designul de succes conjugate cu implementarea unui cadru de valori antreprenoriale prin continua dezvoltare a proceselor avicole. Sedintele s-au desfasurat intr-un ambient care reproducea un parc, facilitind un impact strategic centrat in industrie si elaborind un mesaj CONSISTENT, CLAR si UNIC, aliniat cu misiunea, scopurile si valorile principale ale puilor. Toate acesta au condus la crearea unei solutii integratoare a afacerii globale.

Buddha: A pune aceasta intrebare contrazice propria ta natura de pui.
Publicitate de profil: Unde scrie “Puiul traverseaza autostrada” trebuia sa zica “Afacerile necurate ale lui Puiu”.

Titlu de ziar national: Criza economica constringe puiul sa traverseze autostrada!

Titlu de pagina 12: Puiul e gata!

Revista Femeia: Luminile amurgului se varsau peste cimpia solitara. O lumina. Un destin. O singuratate. Puiul a ridicat capul ca in cautarea unui raspuns la toate intrebarile sale. La distanta, o modesta casuta de tabla. Nici o masina nu traversa la ora acea autostrada nr. 2, care uneste Filea de Jos cu Giurtelecul Hododului. Puiul a stiut atunci ca a ajuns momentul. Scuturindu-si amorteala penelor a mers hotarit, a pus un picior pe asfalt, pe urma altul, si altul, si altul (oare cite picioare are?). Mergea mindru. Stia ca se apropia sa reuseasca imposibilul. Se gindea la succes. La glorie. La faima. De aceea n-a vazut acel camion fara lumini. De acea n-a auzit zgomotul rablagit al motorului Roman.

Le Monde: Les consequences pour les Balcanes sont encore a prevoir: un poulet est arrive à traverser la route sans blesures.

Ziarul Adevarul: Basescu si puiul: obscurele coridoare al unei relatii improprii. Ce este in spatele afacerii autostrazilor? Informatie exclusiva: gainile si puisorii care primesc pe sub mina malai de la stat. Cine sunt cei care profita de oua? Cititi ziarul de miine.

Acasa Magazin: Toata intimitatea puilor: “Imi lipseste numai dragostea ca sa am un succes total”.

Sofistul: Toti puii traverseaza autostrazile. Puiul a traversat autostrada. Puiul este in sine tot o autostrada.

Emil Constantinescu: Concetateni, v-am prevenit: daca nu oprim puiul corupt acum o sa ajunga pina pe trotuarul de vizavi si va reduce credibilitatea tarii la parteneriatele cu Occidentul!

Ion Iliescu: Pentru ca e un !#$&^* de taranist iresponsabil!

Traian Basescu: Am dat dispozitie sa i se inghete conturile pina nu plateste taxele de drum!

Marko Bela: E un drept al minoritatii avicole.

Proiect Impsat 2000: Inainte de a intreba orice, cititi norma ISO-PUI 2003 si dupa aceea sunati-ma. O puteti consulta pe Intranet.

Suport tehnic (SRL service): Eu de aici nu vad sa se fi traversat strada. Resetati puiul si daca tot il vedeti ca traverseaza, formatati ouale sau trimiteti cineva din firma la cursurile noastre ($322 la cursul zilei plus TVA).

Dupa mine: Puiul a traversat autostrada pentru a consola puicuta aceea bronzata care ii place lui atunci cand ea se intorcea suparata acasa, pe trotuarul de vizavi, de la meciul de retrogradare al echipei FC Cucurigu.