Cele trei dorinte

📂This entry was posted in
Trimite mai departe:

Pe vremea Odiosului la un mare restaurant din Bucuresti cineva da telefon si rezerva o masa mare pentru seara. La ora stabilita soseste o limuzina de lux cu sofer in uniforma iar din masina coboara un tip mic si pricajit cu o colivie in care era o pasarica. La masa tipul comanda pentru el doar o salata iar pentru pasarica mai multe feluri de mancare din cele mai costisitoare.
Securistul restaurantului, contrariat face a doua zi cercetari si afla ca respectivul Gheorghe pana nu de mult un muritor de rand, detine o vila de lux si ca s-a imbogatit peste noapte.
Bine-inteles ca Gheorghe este chemat la politie pentru interogatoriu.
Politistul:
– Numele dv?
– Gheorghe.
– Meseria?
– Merceolog la avantul din deal
– Cum puteti dovedi provenienta banilor pe care ii aveti?
– Pai stati sa vedeti, eu sunt pescar si m-am dus la pescuit si am prins un pestisor totul si cu totul din aur.
– Tovarase iti bati joc de mine!
– Nu, este adevarul adevarat!
– Daca este asa pestisorul intra in tezaurul statului!
– Stati sa vedeti ca nu-1 mai am!
– Nenorocitule te bag la puscarie..!
– Nu d-le ca vorbea si m-a rugat sa-i dau drumul ca-mi indeplineste trei dorinte!
– Dumneata ma crezi nebun?
– Da d-le, si pentru ca eram sarac si locuiam intr-o garsoniera in Militari confort 3 cu baia in bucatarie si cu bucataria in baie i-am cerut sa-mi dea o vila mare si frumoasa cu limuzina la scara cu majordom si femeie de serviciu, apoi cand m-am vazut cu asta i-am cerut sa am bani multi, sa nu am ce face cu ei. Apoi daca am vazut ca am vila, majordom, servitoare si sofer si in acelasi timp bani multi i-am cerut sa-mi dea si mie o pasarica mica si flamanda insa nu stiu daca eu m-am exprimat cum trebuie sau pestisorul m-a inteles gresit caci mi-a dat starpitura asta care mananca de ma saraceste!