Casatoria lui Clinton

📂This entry was posted in
Trimite mai departe:

Cand s-au casatorit, Bill i-a spus lui Hillary:
– Pun o cutie sub pat, dar trebuie sa-mi promiti ca nu te vei uita niciodata in ea.
In 30 de ani de mariaj, Hillary nu s-a uitat niciodata in cutie.
In dupa-amiaza celei de-a 30-a aniversari, curiozitatea invinge si Hillary ridica incet capacul. In cutie erau trei doze goale de bere si 81.874,25 USD cash.
Inchide cutia si o pune inapoi sub pat. Acum, ca stie ce e inauntru, curiozitatea e dubla.
Seara, cuplul merge la o cina speciala de aniversare. Ajunsi acasa, profitnad de atmosfera speciala, Hillary nu se mai poate abtine si marturiseste:
– Bill, te rog sa ma ierti. Toti acesti ani mi-am tinut promisiunea si nu m-am uitat in cutia de sub pat. Dar azi am cedat tentatiei. Totusi, trebuie sa stiu:
– Dde ce pastrezi trei doze goale de bere?”.
Bill se gandeste putin si spune:
– Cred ca, dupa atatia ani, meriti sa stii adevarul. De fiecare data cand te-am inselat, am pus o doza goala ca sa-mi aduc aminte sa n-o mai fac.
Hillary este socata, dar spune:
– Hmmm, Jennifer, Paula si Monica… Sunt foarte dezamagita si intristata de comportamentul tau. Totusi, te stiu sclavul sexului si cred ca doar de trei ori nu e chiar asa de rau, avand in vedere problema ta.
Bill ii multumeste ca este atat de intelegatoare. Se imbratiseaza si fac pace. Putin mai tarziu, Hillary isi aminteste si-ntreaba:
– De ce ai si atatia bani cash in cutie?”.
Bill, prea relaxat, raspunde:
– Ei bine, de fiecare data cand cutia se umplea cu doze, le duceam la centrul de reciclare: doar stii ca dau cinci centi pe bucata!”.