Broasca de pe sosea

📂This entry was posted in
Trimite mai departe:

Un sofer de tir venea spre casa dintr-o cursa. Pe sosea ii apare o broasca pe care o ocoleste. La cativa km departare o tipa super frumoasa ii face cu mana. Opreste si o ia in masina. Tipa ii zice: – Domnule, stii. Eu sunt broasca pe care ai ocolit-o. Sunt de fapt o zana si pentru ca nu m-ai omorat iti pot indeplini 3 dorinte.
Omul se cruceste nevenindu-i sa creada si zice:
– Daca tu esti o zana, cred ca o singura dorinta mi-ar ajunge. Sunt cam sarac, asa ca as dori sa am si eu ceva euro acolo.
– Nici-o problema, zice zana. La un semn apare un diplomat plin cu euro. Omul foarte multumit zice ca nu mai vrea altceva. Zana insista si el ii zice:
– As dori sa ma faci mai frumos. Zana ii indeplineste si aceasta dorinta. Dupa multe insistente pentru cea de-a treia dorinta omul vede un cal pe camp si zice:
– Da-mi ce are calul ala. Zis si facut. Zana coboara, ajunge si omul la el acasa, dar surpriza ca nu il mai recunoaste nevasta. Ii zice:
– Mi-am facut operatie estetica, dar hai in casa sa vezi ce dotat sunt. Intra amandoi in casa, se fac comozi si cand se uita omul zice cu naduf:
– Ptiu fir-ar al dracu de cal ca era iapa.