Fotbal romanesc

📂This entry was posted in
Trimite mai departe:

Urmarile ultimelor partide disputate de reprezentativa Romaniei la fotbal:
1. Producatorii jocului FIFA vor scoate o noua versiune astfel incit notele jucatorilor sa poata avea valori negative.
2. Dupa ce oficialii Argentinei au vazut meciul tricolorilor cu Luxemburg acestia doresc sa semneze un acord privind meciul amical cu Romania. Pentru ca echipele sa fie cat de cat echilibrate, Messi va juca la noi.
3. Pentru a demonstra ca inca mai crede in calificare, selectionerul Romaniei va cere sa fie supus detectorului de minciuni la conferintele de presa de dupa meciuri.
4. FIFA cauta o solutie pentru ca Romania sa nu iasa de pe harta fotbalului. Astfel exista o propunere conform careia Romania ar fi lasata sa joace in 15 jucatori de cimp si 2 portari. De asemenea exista si o a doua varianta conform careia toate meciurile sa inceapa de la 3-0 pentru tricolori.
5. Nemultumit de valoarea campionatului intern, Torje se va transfera in Luxemburg.
6. Pentru a-si rotunji bugetul, FRF va lansa un DVD cu cele mai hazlii momente din istoria recenta a nationalei.
7. De-acum, tricolorii vor plati firmele de echipament sportiv pentru a avea voie sa imbrace produsele lor.
8. Interpretul personajului Mr. Bean va juca intr-un nou serial de comedie, el urmand sa il interpreteze pe selectionerul Romaniei.
9. Japonia a trimis mesaje de sustinere Federatiei Romane de Fotbal.
10. Luind modelul FIFA de a ajuta nationala Romanei, UEFA a decis ca jucatorii romani nu vor mai fi suspendati decit la un cumul de 10 cartonase rosii. De asemenea, la loviturile libere, bara va fi considerata gol.
11. Cercelul purtat de selectioner va fi interzis, reflectia nocturnei din acesta putind incomoda jucatorii, asa cum o fac laserele.