Doi preoti s-au decis sa mearga la mare intr-o vacanta de neuitat

📂This entry was posted in
Trimite mai departe:

Doi preoti s-au decis sa mearga la mare intr-o vacanta de neuitat.
Prin urmare au convenit sa nu poarte nimic care le-ar putea trada apartenenta la clasa preotilor.
De indata ce au ajuns acolo, au intrat intr-un magazin si au cumparat niste camasi ultra-colorate, pantaloni scurti, sandale si ochelari de soare. In dimineata urmatoare, s-au dus la plaja, imbracati in hainele lor turbate. Pe cand stateau tolaniti in sezlonguri, savurand fiecare bauturica, soarele si peisajul, o blonda mortala, topless si cu mini-bikini a venit catre ei leganandu-si ametitor soldurile. Bietii preoti au ramas cu ochii holbati pe “dotarile” incredibile ale femeii. Cand sa treaca pe langa ei, le-a zambit si le-a spus:
– Buna dimineata, Parinte; buna dimineata, Parinte!, adresandu-se fiecaruia separat. Apoi s-a indepartat.
Cei doi au ramas blocati. Cum oare si-a putut da seama blonda ca ei sunt preoti ? A doua zi, s-au dus din nou la magazin si si-au luat niste haine si mai socante decat cele din ziua precedenta. Si astfel, cei doi s-au asezat iarasi pe plaja in sezlonguri, bucurandu-se de atmosfera de vacanta. Dupa un timp, aceeasi blonda superba, topless, purtand un bikini minuscul, s-a indreaptat catre ei. Din nou, le-a zambit, le-a adresat cate un “Buna dimineata, Parinte!” si s-a indepartat. Unul dintre preoti nu a mai putut suporta si a strigat:
– O clipa, domnisoara.
– Da ? raspunde aceasta.
– Uite, noi chiar suntem preoti, si suntem fericiti cu asta, dar, pentru numele lui Dumnezeu, spune-ne, cum ai putut stii ca suntem preoti fiind imbracati asa?
– Dar…Parinte, raspunde ea, sunt eu, Sora Angela !